Slå av sporingsfunksjonen

Alenearbeider og andre som vil bruke klokketelefonen uten å bli sporet kan slå av sporingsfunksjonen.

Gå til «Innstillinger->Avanserte funksjoner» og slå av bryteren «Rapporter posisjon alltid ved oppring», og lagre endringen.

sporing 2

Etter at sporing er slått av vil posisjonen ikke lenger vises i loggen eller i kartet. I eksemplet nedenfor er sporing slått av. De posisjonene som fortsatt synes i kartet er posisjoner fra før sporing ble slått av.

sporing 3

 

Print Friendly, PDF & Email